Süleyman Yılmaz Anaokulu

WEB https://suleymanyilmazanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kalkan Mahallesi Ortaokul Caddesi No10 Kaş/ANTALYA
VİZYON : Öğrenmenin önündeki engelleri kaldırarak, okul öncesi eğitimde yaratıcılığın, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak Kaş ilçesinde saygın, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul Öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Yarım gün
Yabancı Dil :
Isınma : klima
Servis :
Ulaşım : Kente ulaşım genelde karayolu ile sağlanmaktadır. Havayolu ulaşımları genelde Dalaman Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Antalya´dan: 1 - Yayla Yolu: Antalya-Korkuteli-Elmalı-Gömbe-Kalkan 2 - Sahil Yolu: Antalya-Kemer-Kumluca-Finike-Demre-Kaş-Kalkan olarak ilçeler arası ulaşımı sağlayan minibüslerle yapılmaktadır. 2007 yılında faaliyete geçen Otogar’da İstanbul, Ankara ve İzmir için her gün otobüs bulmak mümkündür.
Yerleşim Yeri : Kalkan, Antalya´nın batısında, Kaş´a bağlı turistik bir mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ; İl merkezine 218 km İlçe merkezine 30 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :